Skip to main content

Nylig kåret Lonely Planet Stavanger regionen som en av topp 10 destinasjoner for sykkelferier. Tour Des Fjords AS har arrangert sykkelarrangement for profesjonelle og amatører i regionen i over 8 år, og har tidligere profesjonelle syklister i staben. I samarbeid med Boreal Travel har de plukket ut de flotteste traseene fra fjell til fjord, kyst og by.

En profesjonell sykkelguide leder an alle sykkelutfluktene, og en følgebil sørger for ekstra trygghet og frakter bagasjen din mellom våre flotte samarbeidshoteller. For at du skal få en best mulig opplevelse har vi delt inn våre sykkelpakker i tre ulike nivåer, slik at du selv kan velge hvor lange daglige etapper du ønsker. Les mer om de ulike nivåene under. 

Vi har ikke bare fokus på gode sykkelopplevelser, men har nøye utvalgt et knippe av regionens mest unike overnattingssteder som samarbeidspartnere. Førsteklasses og kortreist mat og drikke er også i fokus. Velg blant våre ferdige pakker, eller ta kontakt for skreddersydd program, ingen grupper for små - ingen for store!Fulltekstsøk