Skip to main content

Bryne Kro & Hotell

Bryne Kro & Hotell er en familiebedrift, startet i 1986 av familien Otto. I dag er det andre generasjon som driver stedet.  Så kan du spørre: Betyr det noe at vi er familiedrevet? For oss betyr det masse, selvsagt, vi fører videre noe vi tror på. Vi er sikre på at det betyr noe for deg også, eller rettere sagt: for opplevelsen din når du er her. Du kommer til å føle det hjemmekoselige, det uformelle og nære. Kjenne at du er en av oss.

Konferanselokaler. Nybakte boller med brun ost og meierismør i pausen.  Spennende golfturnering med kolleger. Festmiddag til bryllupet, konfirmasjonen eller 70-årsdagen.  Og så videre. På Bryne Kro & Hotell gir vi gjestene våre det de er kommet for, enten det er hjemmelaget mat, vellykkede konferanser, store høytidsdager, vennskapelig moro, eller rett og slett bare en god natts søvn og en herlig frokost.

Og så smiler vi til deg. Helt naturlig!

Hotellets trivelige restaurant, Heldigvis, er viden kjent for sitt gode kjøkken. Våre kokker har yrkesstolthet – og tilbereder maten fra “bunnen av” . Det kjennes på smaken at det er “hjemmelaget”.

Selvsagt har vi også en stilfull bar med alle rettigheter og masse sjarm. Her er det sitteplass til 50 personer og mulighet for å ha egne arrangementer og live musikk. Skål for den gode stemningen!

A La Carte – en variert og spennende meny – noe for enhver smak. Kjøkkenet kommer ukentlig med ny anbefaling, dette for å kunne benytte de beste og ferskeste råvarene. Vi tar selvsagt hensyn til allergier og andre behov, hos oss skal alle kunne spise g o d mat uansett ingredienser!

Trykk her for mer informasjon på hotellets egen nettside

Fulltekstsøk

Attributt

Wi-FiJa
RestaurantJa
BarJa
ResepsjonJa

Kart