Skip to main content

Grand Hotell Egersund

Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken.

Velkommen til et sjarmerende hotell med atmosfære fra 1870 tallet og beliggenhet midt i hjertet av Egersund by. På Grand hotell Egersund har vi 101 trivelige rom, restaurant, vinkjeller og et førsteklasses kjøkken. Vi har egen revyscene, loungebar, flotte selskapslokaler og moderne konferanselokaler med totalkapasitet på 160 personer. Egersund er en koselig sommerby, og den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum for handel og sosiale møtesteder. Våren 2019 åpnet vi en ny restaurant som heter Eigra Kjøkken & Bar. Med åpent kjøkken og grill, og fokus på lokale råvarer, gir vi deg nye spennende smaksopplevelser. 

Det arrangeres flere festivaler, Egersundsugå og Fiskeriets dag i sommerhalvåret. Videre utover høsten arrangeres det blandt annet HøstmarkenOktoberfestKulturnatt og den svært populære Julebyen i Egersund. Grand hotell er et glimrende utgangspunkt for opplevelser i og utenfor byen. Det er tilrettelagte sykkelruter, merkede turløyper og fiskemuligheter både i elver, vann og i sjøen.

Handlegaten i Egersund sentrum starter ved hotellet, og attraksjonen Egersund Chokolade fabrikk befinner seg 50 meter fra hotellets restaurantinngang.

De siste årene har vi hatt mange store utbygginger og renovering. I Mai 2013 ble vi ferdige med 18 nye hotellrom, et flott auditorium, eksklusivt styrerom og grupperom. I november 2015 innviet vi ytterligere 21 rom og en stilig peisestue. Vi tilbyr nå 200 sengeplasser. Sommeren 2018 renoverte vi enda 16 hotellrom. Våren 2019 åpnet i Eigra kjøkken & bar i lokalene der vi tidligere har hatt Grand Restaurant. 

På hotellet har vi treningsrom med tredemølle, romaskin, spinningsykkel og frivekter.

Trykk her for mer informasjon på hotellets egen nettside

 

Fulltekstsøk

Attributt

Wi-FiJa
RestaurantJa
BarJa
ResepsjonJa