Skip to main content

Kronen Gaard

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell. Hovedhuset i sveitserstil ble bygget i 1898 av trelasthandler Gabriel Block Watne til bruk som sommerbolig. Gården ble etter hvert et yndet samlingssted for slekt og venner, kjent for god mat og stor selskapelig aktivitet. Dette la grunnlaget for den koselige og uformelle stemningen som fremdeles hersker over stedet.

De Gamle Stuene Restaurant 

Vi er opptatt av rene smaker uten for mye staffasje. Så stolte er vi av maten vår at vi har valgt å bygge det nye kjøkkenet helt åpent, slik at alle våre gjester kan få nyte duftene og se kokkene i aktivitet. Vi har selvfølgelig alle rettigheter og serverer naturligvis både med og uten alkohol.

På Kronen Gaard våkner du bare 5 minutter fra Sandnes sentrum, 15 minutter unna Stavanger sentrum og 15 minutter fra flyplassen. Vi har 32 værelser – alle med hver sin historie. Du får muligheten til å ta del i en spennende tidslinje – hold selskap i Bryggerhuset, bo i vår flotte Brudesuite som ligger i det gamle hønsehuset, eller hva med overnatting på det gamle isolatet?

Ankomst og avreise
Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 på ankomstdagen. På avreise dag må du sjekke ut senest kl. 12.00.

Trykke her for mer informasjon på hotellets egen nettside

Fulltekstsøk

Attributt

Wi-FiJa
ResepsjonJa

Kart