Skip to main content

Signature - 3 dager med sykling

Våre Signatur programmer er for deg som sykler regelmessig, enten for trening, å komme deg på jobb, eller for rekreasjon. Du setter pris på en aktiv livsstil med noen fysiske utfordringer innimellom. Dette er den korte versjonen av programmet med 3 dager sykling og 4 overnattinger. 

Fulltekstsøk

Dagsprogram

 • Dag 1: Ankomst & innsjekk

  Du ankommer Stavanger og sjekker inn på Kronen Gaard på Sandnes. På kvelden serves nydelig 3-retters middag i hotellets egen restaurant "De Gamle Stuene".

 • Dag 2: Kronen Gaard - Lauvvik (ferge) - Lysebotn - Fidjeland

  Etter en god frokost sjekker vi ut og leverer bagasjen til følgebilen. Vi sykler samlet fra hotellet mot Lauvvik, og første etappe er å ca. 20km. Ferden går langs Lutsivassdraget og behagelig landskap uten de helt store utfordringene frem til fergeleiet. Videre tar vi fergen inn Lysefjorden, i fantastiske omgivelser omgitt av høye fjell. Underveis ser vi bl.a. den berømte Prekestolen. Ved ankomst Lysebotn setter vi oss på sykkelsetet og gjør oss klar for å kjenne på melkesyren opp de bratte svingene og over fjellet mot Sirdalen, ca. 40km. Vel fremme sjekker vi inn på Sirdalen Høyfjellshotell og nyter godt av de flotte fasilitetene. Middag på kvelden.

  Kronen Gaard - Lauvvik (ferge) - Lysebotn - Fidjeland
 • Dag 3: Fidjeland - Egersund

  Ferden fortsetter mot Egersund. Vi skal sykle over 100km, men mye nedover.
  Innsjekk på Grand Hotel Egersund, midt i hjertet av byen. På kvelden spiser vi en bedre middag, og for de som ønsker å utforske byen er det kort gangavstand til det meste.

  Fidjeland - Egersund
 • Dag 4: Egersund - Sola

  Utsjekk fra hotellet og vi vender nesen nordover. I dag blir landskapet veldig anderledes enn de foregående dagene. Vi sykler langs Nordsjøvegen og Kongevegen som følger kysten av Jæren. Her er landskapet relativt flatt, med mye gårder og jordbruk, og vi passerer mange av de flottes strendene som dette området er så kjent for. Innsjekk på Sola Strandhotell, som også ligger fantastisk til ved sjøen. Middag på hotellet.

  Egersund - Sola
 • Dag 5: Hjemreise

  Utsjekk og hjemreise. Flotte dager på sykkelsetet er tilbakelagt, og vi håper du har hatt fine dager. Ønsker du å tilbringe enda flere dager i Stavangerregionen hjelper vi deg gjerne med overnatting, aktiviteter og annet du måtte ønske.

  Hjemreise

Hotell

Grand Hotell Egersund
Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken. - Velkommen til et sjarmerende hotell med atmosfære fra 1870 tallet og beliggenhet midt i hjer...
Kronen Gaard
Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell. Hovedhuset i sveitserstil ble bygget i 1898 av trelasthandler Gabriel Block Watne til bruk som sommerbolig. Gården ble etter hvert et yn...
Sirdal Høyfjellshotell
Vi holder til som eneste hotell i nydelige omgivelser i Sirdal. Nærmere bestemt på Fidjeland, 650 meter over havet. Vi har vært stolt vertskap siden 1986, og har siden den gang servert og losjert tuse...
Sola Strand Hotel
Det er mye å finne på under et opphold på Sola Strand Hotel, enten du reiser alene, med kjæresten, med storfamilien, eller med vennegjengen. Siden Sola Strand Hotel ligger idyllisk plassert ved Norges...