Skip to main content

Sola Strand Hotel

Det er mye å finne på under et opphold på Sola Strand Hotel, enten du reiser alene, med kjæresten, med storfamilien, eller med vennegjengen. Siden Sola Strand Hotel ligger idyllisk plassert ved Norges flotteste sandstrand, er det naturlig å benytte seg av denne og de mange mulighetene den gir. Vi inviterer til et utvalg spennende arrangementer på hotellet i løpet av året, og det er også kort vei til andre attraksjoner og aktiviteter i området, inkludert Stavanger og Sandnes.

Sola Strand Hotel er stolt medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder. De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av noen av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. 65 hoteller, 26 spisesteder og 2 båter er medlem av gruppen. For å få tildelt en slik tittel kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen, der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi.

Til tross for at medlemmene i De Historiske har individuelle særpreg og karakter, vil du finne flere fellestrekk; en varm velkomst, god service, en vennlig atmosfære og høy standard i alle ledd.

På Sola Strand Hotel, finner du også Nordsjøbadet Spa. I sanddynene utenfor bøyer marehalmen seg for havbrisen mens Nordsjøen glitrer i solskinnet. Naturen som omgir Nordsjøbadet Spa er som balsam for kropp og sjel.

Vi tilbyr åtte behandlingsrom, basseng med motstrøm, tre badstuer, kaldtvannskulp, fotbad og deilige avslapningsområder. Her kan du nyte et bredt utvalg profesjonelle spabehandlinger, alle inspirert av våre omgivelser. Kombiner gjerne besøket i Nordsjøbadet Spa med et besøk i Strandbaren eller i vår restaurant hvor man kan nyte et måltid og forfriskninger som en fin avslutning på spabesøket.

Trykk her for mer informasjon på hotellets egen nettside

Fulltekstsøk

Attributt

Wi-FiJa
ResepsjonJa
BassengJa

Kart