Skip to main content

Sykkelrutene

Tour – 3 dager med sykkel

Tour-tilbudet vårt passer for deg som er i relativt god form og komfortabel med å sykle turer på 40-50 km, inkludert litt stigninger. Du ønsker oppleve Rogalandsnaturen fra sykkelsetet, men synes aktiviteter og opplevelser utenom sykkelsetet også er en viktig del av turen. Dette turvalget på totalt 123 km og 1300 høydemeter er det rette valget for deg!

 

 

Signature – 3 dager med sykkel

Våre Signature programmer er for deg som sykler regelmessig. Du er vant med å bruke sykkel i hverdagen, enten for trening, for å komme deg på jobb eller for rekreasjon. Vi tror du er av typen som setter pris på en aktiv livsstil og er glad i å gi deg selv noen fysiske utfordringer innimellom. Dette er den korte versjonen av programmet med 3 dager sykling og 4 overnattinger. Totalt er denne turen på 247 km og 3400 høydemeter.

 

Signature – 5 dager med sykkel

Våre Signature programmer er for deg som sykler regelmessig. Du er vant med å bruke sykkel i hverdagen, enten for trening, for å komme deg på jobb eller for rekreasjon. Vi tror du er av typen som setter pris på en aktiv livsstil og er glad i å gi deg selv noen fysiske utfordringer innimellom. Dette er den lengste versjonen av programmet med 5 dager sykling og 6 overnattinger. Totalt er denne turen på 389 km og 5600 høydemeter.

 

Active – 5 dager med sykkel

Den ultimate Active pakken er for deg som liker å utfordre deg selv på sykkelsetet og samtidig oppleve det ypperste som denne regionen har å by på av naturopplevelser. Du er komfortabel med dagsturer på 3-5 timer / 90-140 km. Her får du en meget variert sykkelopplevelse med spektakulære fjord og fjellpartier, lange klatringer og heftige nedkjøringer, men også, slettelandskap og bymiljøer. Totalt er denne turen på hele 522 km og over 8500 høydemeter.

 

 

 

 

 

 

Fulltekstsøk