Skip to main content

Tour - 3 dager med sykling

Tour programmene passer for deg som er i relativt god form og komfortabel med å sykle opp mindre bakker. Du ønsker å sykle i ferien, men synes aktiviteter og opplevelser utenom sykkelsetet også er en viktig del av turen. 

Fulltekstsøk

Dagsprogram

 • Dag 1: Ankomst & innsjekk

  Ankomst Kronen Gaard i Sandnes, innsjekk mulig fra kl. 15:00 med mindre annet er avtalt. Hotellet ligger ca. 4 km fra Sandnes sentrum.

 • Dag 2: Sandnes - Hommersåk - Sandnes

  Etter en god frokost setter vi oss på sykkelsetet og følger sykkelguiden. Ferden går forbi lutsivassdraget mot koselige Hommersåk. Herfra følger vi Bersagelveien i flotte naturomgivelser, gjennom et område som er populært for hytter- og fritidsboliger. Tilbake langs Ryfylkeveien, slik at det blir en rundtur. Ca. 40km totalt. Middag på hotellet på kvelden.

 • Dag 3: Sandnes - Sola

  Utsjekk fra hotellet og bagasjen leveres til følgebilen. Dagens sykkeletappe går mot Sola. Vi følger hovedveiene sørover til Figgjo før vi svinger mot vest og litt mer landlige omgivelser. Langs mindre veier mellom gårder og jorder går ferden, før i ankommer kysten ved flotte Hellestø strand. Herfra sykler vi langs havet nordover, passerer flyplassen, og ankommer vårt endelige mål, Sola Strandhotell. Middag på hotellet.

  Sandnes - Sola
 • Dag 4: Sola - Stavanger

  Utsjekk fra Sola Strandhotell. Vi følger østsiden av Hafrsfjord, fjorden som var åsted for det kjente slaget i 872 da Harald Hårfagre samlet Norge til ett rike. Vi gjør et fotostopp ved landemerket "Sverd i fjell" som ble avduket i 1983 for å minne om slaget. Videre via Kvernevik og Randaberg helt ut til Tungenes Fyr helt på tuppen av halvøyen, før vi følger Dusavikveien inn mot Stavanger by og ankommer fra nord. Totalt ca. 40 km. Innsjekk på Thon Hotel midt i hjertet av byen. Middag på hotellet.

  Sola - Stavanger
 • Dag 5: Utsjekk

  Vårt sykkelprogram er ved veis ende. Ønsker å du forlenge oppholdet i Stavanger ordner vi gjerne med overnatting, aktiviteter og annet.

  Utsjekk